Komoly betegség is lehet?

Tisztelt Dr.! Már egy ideje szúró fájdalmat érzek a hasam jobb oldali részén, mely nem terjed át más részre, mindig csak egy pontban jelentkezik. Megvizsgált egy orvos, aki azt mondta, hogy a májam rendetlenkedik, de semmi komoly. Azóta eltelt egy év, de kisebb-nagyobb megszakításokkal még mindig jelentkezik. Azt tapasztaltam, hogy kávé fogyasztás után gyakoribbak a fájdalmak és szinte azonnal jelentkeznek. Szeretném tudni, hogy akár komolyabb betegségről is szó lehet? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza a hasi panasz témában

Kedves Kérdező! Ha egy év alatt nem erősödtek a tünetek, akkor nem valószínű, hogy súlyos betegség áll a háttérben, hasi Uh vizsgálatot javasolok.

Kérdés: 2014. május 25., 10:21; Megválaszolva: 2014. május 27., 22:18
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Szülés utáni székelési probléma
Emésztési zavar
Vastagbélrák mennyire...
Polip? vagy valami más?
Tisztelt Doktor! Már kőrubelül 2 hete görcsöl, fáj a hasam 1-2 napos szünetekkel. Nincs étel allergiám. Azonban a mai nap folyamán a hasgörcs...
Hasi puffadás, belek nyomása...
Tisztelt Doktor Úr ! December végén arra lettem figyelmes, hogy nem tudok székletet üríteni kb 4-5 napon át. Ez aránylag azóta változott...