gyomor panasz

Üdvözlöm! Az elmúlt 2 hét során 2 rosszullét is jött rám, majd ezeket gyomorpanaszok követték. Az első eset 2 hete történt, mikor rossz közérzetem mellé rossz gyomor társult. Délelőtt tört rám a rossz közérzet és emellett gyomorpanaszom is volt, hányinger, puffadás végül délutánra koplalással rendbe jöttem. Ezt egyébként visszagondolva az előző napi ebéd is okozhatta, mivel a csirkehús amit ettem nem volt jól átsütve gondolom akár ez is okozhatta a panaszom. Aztán pontosan egy hétre rá megint rosszullét jött rám, olyan mint mikor leesik az ember vérnyomása (alacsony általában). Ki kellett mennem a mosdóba, ahol székletet ürítettem, de nem volt nagyon híg állapotú viszont normálnak sem mondanám. A gyomrom ismételten rossz volt, délutánra javult. Azóta nem volt rosszullétem, bár időnként előfordul, hogy a gyomrom nem a legtökéletesebb. Kevesebbet eszem azóta napközben (4 napja) és elég, ezidáig valamivel többször voltam éhes. Nem tudom mi állhat a háttérben, de kicsit megijedtem, mert ilyet még nem tapasztaltam. Mostanában meg is vagyok fázva. Azóta megváltozott az emésztésem is, ritkábban megyek ki. (4 napja nem dohányzom.) Nem tudom ez annak köszönhető e részben, hogy már nem dohányzom van egyébként is fennállna. Érdemes e elmennem kivizsgáltatni magam, ha igen hová vagy idővel el fognak múlni a panaszok? Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza a gyomor panasz témában

Kedves Kérdező! Állhat a dohányzás elhagyása a háttérben 8ezesetben a tünetek el fognak múlni), lehet a kevesebb étkezés, lehet túlzott gyomorsavtermelés. Egyelőre nem tartom szükségesnek az orvosi vizsgálatot, csak ha a tünetek ismétlődnének.

Kérdés: 2014. május 20., 21:48; Megválaszolva: 2014. május 23., 20:13
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Vélemény kérés
sovány vagyok hizni szeretnék
Veres nyálka szellenteskor
Sörélesztő intolarencia
Műtét utáni hasmenés