Állando haspuffadás

Tisztel Doktor Úr/Nő, Visszatérő haspuffadástòl szenvedek mar elég régóta. Kezdetben ritkán jött elő, de az utobbi idoben sokszor tapasztalom. Ketszer hanytam epet is, egyszer lázas is voltam. Kulfoldon elek, panszaim alapjan elvegeztek egy hasi ultrahangot, vertesztet liszterzekenysegre tobbek kozott, illetve szekletemet is megvizsgaltak.Eredmenyek alapjan semmi bajom, kiveve hogy talaltak egy cisztat a petefeszkembe, de azt mondtak ezzel ne torodjek. Magyarorszagon szinten elmentem egy belgyogyaszhoz es nogyogyaszhoz is. A belgyogyasz megnyomkodta a hasamat de semmi elvaltozast nem tapintott ki, illetve elkuldott szinten egy vervetelre. Minden jonak bizonyult.Javasolta hogy szedjek dipankrint. A nogyogyasz talalt tobb cisztat is a petefeszkemben de azt mondta ezekkel nincs problema amig szedem a fogamzasgatlot.Kerdesem az lenne, ha minden eredmenyem jo akkor mitol puffadok megis es nyilallik a bal bordaivem ala es nagyon sokszor a petefeszkemhez is? Van e esetleg koze ennek a cisztakhoz?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza a haspuffadás témában

Kedves Kérdező! A ciszta okozhat alhasban szúró fájdalmat, de ha kis méretű, akkor puffadást kevésbé. Emésztési problémája van, amit ki kell vizsgálni, ha a Dipankrin hat egy kicsit, akkor a legvalószínűbb, hogy a hasnyálmirigy emésztőenzim termelése csökkent, ez gyógyszeresen rendezhető.

Kérdés: 2014. április 22., 21:51; Megválaszolva: 2014. április 23., 17:36
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emésztőrendszer probléma
Emésztési zavarok.
Végbél tájékán furcsa erzes
Gyomor helyreállítása.
Vélemény kérés