erős hasfájás valószínűleg irrabiális bélszindroma

Jó Napot! Több, mint fél éve fáj a hasam volt hólyaggyulladásom és cisztám is eddig ezek okozták a problémát, jelenleg az emésztő rendszeremmel van probléma, mivel a székletem sem megfelelő. Irritábilis bél szindróma diagnosztizáltak, de eddig még csak egy alapvizsgálaton voltam. Néha jobb a hasfájásom, de néha nagyon erős. Próbáltam kideríteni mivel lehet összefüggésben. azt is tudni kell, hogy mellette hüvelygombám is van. 3 korty bor és bármilyen kisebb mennyiségű alkohol hatására erős hasi fájdalmam lesz és aludni sem tudok szédülök hányingerem van, ami eddig sosem volt ha ittam, akár többet is. A kérdésem hogy ezek összefüggnek-e vagy milyen más oka lehet ennek, hová érdemes elmennem kivizsgáltatni magam, és addig is ezekre mit szedhetnék? Idén diplomázom és szükségem lenne valamire ami addig is amíg eljutok orvoshoz enyhíti a tüneteket. Akár homeopátiás gyógyszereket is szívesen szedek. Előre is köszönöm a választ! sajnos valószínűleg nem tudok majd rá írni az egy kérdés feltevés beszabályozása miatt, de nagyon nagy szükségem lenne a részletes segítségre. Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Sebő Zsuzsanna válasza a hasi panaszok témában

Kedves Kérdező. Sajnos az alapos kivizsgálást nem tudja "megúszni". Háziorvosa majd elirányítja, hová kell mennie. Homeopátiás segítség is lesz majd a panaszaira, de ez egy un. alkati szer szedéséből áll, nem pedig egy-egy homeopátiás gyógyszer bevételéből. Az alkati szer kiválasztása egy mindenre kiterjedő kikérdezés és vizsgálat után, egy képzett homeopata feladata. Minél előbb keressen fel egy homeopátiával foglalkozó orvost. Üdvözlettel dr.Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna
Kérdés: 2014. április 09., 17:59; Megválaszolva: 2014. április 20., 08:35
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Sörélesztő intolarencia
Műtét utáni hasmenés
Szülés utáni székelési probléma
Emésztési zavar
Vastagbélrák mennyire...