májfunkciós értékek

Jó napot férjemnek nagyon rosszak lettek az eredményei.előzmény hasfájás, hányás 1 szer, alkoholt nagyon ritkán fogyaszt, most megyünk szerológiai vizsgálatra.Ön szerint mennyire károsodhatott a mája? Fertőzésnek kitett helyen dolgozik.Nagyon aggódom! -vérsüllyedés22(2-10) -SGPT 394(0-43) -SGOT 228(0-35) -se alkalikus phophatase 788(98-279) -Se bilirubin 23, 5(3-21) -direkt bilirubin 13, 3(0-6) -SeGGT 300 (11-61) -se Tiglicerid 2, 05 (0, 4-1, 9) -vas 11, 2 (11, 6-31, 3) -CRP 9 (0-8)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a májfunkció eltérés témában

Az eltérések enyhe májkárosodásnak felelnek meg és szerencsére a máj igen jelentős regenerációs kapacitással bír.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2014. április 06., 15:41; Megválaszolva: 2014. április 07., 20:31
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Vélemény kérés
Üdv! Gyomorkapszulás vizsgálatom volt, melyből kiderült apróbb fekélyek látszódnak a vékonybél végén. Kaptam egy gyomorsav lekötőt, ami a...
sovány vagyok hizni szeretnék
Tisztelt Doktor Úr! Az utóbbi 2 évben 6kg ot fogytam valószinüleg azért, mert nem tartottam a reflux diétát, minden héten emiatt egy nap legalább...
Veres nyálka szellenteskor
Tisztelt Doktur Ur! Az alabbi tünetek alapjan milyen problema allhat a hatterben? 35 eves nö vagyok, gyermektelen. Ülö foglalkozast vegzek, legalabb 10...
Sörélesztő intolarencia
Tisztelt Doktor Úr! Haspuffadás és fokozott gázképződéd miatt végeztettem egy étel intolarencia tesztet amiben a következő eredményeket kaptam...
Műtét utáni hasmenés
Doktor úr bélelzáródás miatt műtétem volt,másodszor.A bélelzáródás bélösszenövés miatt alakult ki mindkét alkalommal.Ha jól tudom ilyenkor...