• Meregtelenites

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Ha otthon egyedul szeretnek belmosast, beontest vagy beltisztitast vegezni akkor ezt, hogy kezdjem el. Hogy mukodik? Innom kell a folyadekot es varni amig szeklettel folyekonyan tavozik vagy a vegbelen fel pumpalva es utana varni az urulest?

        Dr. Pászthory Erzsébet válasza a béltisztítás témában

        Kedves Kérdező! A beöntés úgy működik, hogy a végbélen át kell bejuttatni a beöntő folyadékot. Ugyanakkor nem javaslom, hogy ezt orvossal történő egyeztetés nélkül végezze, mert az ok nélkül történő ismételt beöntések nagyon sok kárt okozhatnak. A manapság reklámozott vastagbél- tisztító kúrák a bélbaktériumok pusztulásához vezethetnek, emellett sérülést is okozhatnak nem megfelelő eljárás esetén. Üdvözlettel: dr Pászthory Erzsébet


        Dr. Pászthory Erzsébet
        gasztroenterológus, háziorvos, belgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Pászthory Erzsébet

        Kérdés: 2013. július 09., 08:06; Megválaszolva: 2013. július 12., 08:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: