Mitől lehet?

Jó napot! Október 31 én volt egy bölcsességfog műtétem, ami következtében szükséges volt egy antibiotikumos kezelés a gyulladás csökkentésére+egy hétig szedtem a cataflamot fájdalomcsillapításra. A panaszaim azután kezdődtek.Elkaptam egy hányással járó vírust a kislányom bölcsőijéből, és mikor az lezajlott rá egy hétre heveny hasmenésem lett. Lehetnek ezek összefüggésben vagy másra kell gondolni? A hasmenés már több napja tart és nem akar múlni. Most kezdtem el egy probiotikumos kúrát mert igaz idáig szedtem a normaflore-t, az nem sokat használt. A patikus szerint gyenge a hatóanyaga. Összefügg-e a gyógyszeres kezelés vagy esetleg másra kell gyanakodnom? Nem jó a közérzetem, sokat szédülök, gyengének érzem magam. Köszönöm. Tisztelettel Dóra

Dr. Szigeti Nóra válasza hasmenés témában

Kedves Kérdező!

Panaszai összefügghetnek a gyógyszerrel és a kislánya fertőzésével is, de ha nem szűnnek, forduljon orvoshoz.

Kérdés: 2012. december 10., 14:24; Megválaszolva: 2012. december 14., 08:31
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
4 napja tartó hasmenés
Vékony bél felszívódás
Tisztelt doktor nő Néha előfordul,hogy híg a székletem és 2-3 nap mire vissza áll normális állapotába de nem nem kell rohannom wc re! ....
Krónikus hasmenés
Üdvözlöm! Január közepén paleo-ketogén diétába kezdtem. Kb. a 16. napon "érdekes" hasmenésem lett, 3 hétig szenvedtem vele. Több...
Légúti betegség utáni tartós...
Tisztelt doktor úr! Tavaly októberben volt egy vastagbél műtétem diverticulosis miatt és kb. 40cm-t távolítottak el a bal oldali bélből. Azóta...
Hasmenés és hasi fájdalom
Jó napot kívánok! Teljesen kétségbe vagyok esve,nem tudok hova fordulni. 21 éves nő vagyok. Kb. 3 éve vannak hasmenéses panaszaim,de tudtam élni...