Reflux es hatfajdalom

Tisztelt Plosz Janos Doktor Ur. Gyomortukrozesem volt 2 honapja, reflux betegseget allapitottak meg, gyogyszereket (omeprazol 2x1, motilium 3x1) azota is szedem, viszont nagyon sokat faj a hatam az utobbi idoben, (kb11-12 thorakalis csigolya tajekan) , es szilardabb taplalekoknal ugy erzem hogy nyelocsovem faj jobb oldali resze, ami a hatamba sugarzik bele, mintha sertene a lenyelt falat.Kifekelyesedhetett a nyelocsovem ilyen rovid idon belul, kezeles mellett? Az lenne a kerdesem, hogy ez veszjelzo tunet lehet, vagy csigolya problema okozhatja? Javasolt ujabb tukrozes? Koszonom szepen valaszat.

Dr. Plósz János válasza reflux témában

Újabb endoscopos vizsgálat nem indokolt, terápia mellett valószínűtlen, hogy felmaródás alakuljon ki. Gerincprobléma illetve mozgásszervi okok is állhatnak a panasz hátterében, érdemes ezirányba is vizsgálódni.

Kérdés: 2012. december 07., 11:27; Megválaszolva: 2012. december 09., 11:51
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
H2 kilégzési teszt (laktulóz)...
Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy Ön szerint mit jelez a tegnapi laktulóz H2 kilégzési tesztem eredménye. Azt olvastam, hogy a magas...
Hirtelen jött reflux
Tisztelt doktornő /úr! 4 napja hirtelen jött erőteljes refluxom van mélyen a rennie és a salvus sem segít, ha igen csak rövid ideig. Ehhez társult...
Mi okozhatja a tüneteim? Reflux?
Kedves Doktor Úr! Tüneteim markánsan december 7 óta jelentkeztek.De vissza gondolva előtte is volt étvágytalanság éjszakai köhögés és...
Mi lehet a baj
Gyomorbántalmak