még mindig nagyapó:)

Köszönöm válaszát! De elég tág fogalom a (megfelelő terápia) . Kérem irja le nekem mit jelent ez, mert ugye kap antibiotikumot erre a baktériumra amit tetszett irni, (clostridium difficile) .Pontosan szeretném tudni, hogy milyen vitamin, vagy gyógyszer kellene ahhoz, hogy minél hamarabban jobban legyen? Bármire hajlandó vagyok érte! Milyen terápiára gondol? Igazán nem szeretnék tolakodó lenni, de rettenetesen fontos nekem a nagypapi, mint irtam is már.Kérem segitsen ezen a kis öregen, ha tud.Vagy ha lehetne önnel beszélni telefonon, milyen számon? Köszönöm Üdvözlettel: Szné V. Éva

Dr. Plósz János válasza bélfertőzés témában

Elnézést kérek a késedelemért, de majd egy hétig net-mentes helyen tartózkodtam. Az antibiotikum mellett fontos a bélflóra regenerációja, mely pre- és probiotikumok használatával érhető el. Természetesen a vitamin- és nyomelempótlás is nagyon fontos, erre tulajdonképpen bármelyik multivitamin-készítmény alkalmas (a lényeg, hogy nyomelempótlás is történjen) . Megfelelő antibiotikus terápia mellett gyógyulnia kell, de visszaesés még hetek múltán is előfordulhat.

Kérdés: 2012. november 20., 15:22; Megválaszolva: 2012. november 25., 08:44
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emésztési probléma, reflux
Laboratóriumi értékelésben...
Étkezések utáni gyomorsav...
Epehólyag és egyéb problémák
Külső aranyér panasz