véres nyákos széklet

Üdvözlöm! Három nappal ezelőtt a székletemben MINTHA kissé nyákos-véres csíkos véltem volna felfedezni. Elötte kb. három napig nem voltam wc-n. Miután kissé kemény volt, a "dugó" távozása után a nap második felében ismét voltam wc-n ekkor szintén mintha ilyet tapasztaltam volna. Ettől már elég ideges lettem és valószínűleg az idegesség miatt aznap harmadszor is voltam wc-n, ez azonban már elég híg volt (de nem hasmenéses, csak puha) ebben nem találtam semmit... Tegnap és ma még nem voltam wc-n, de eléggé aggódom... Egy kisebb aranyerem van, amivel még SOHA nem volt probléma, csak szülésnél megállapították, hogy van. Nem firss vér volt, nem piros volt, inkább pirosas-barnás nyúlós hurut szerűség. Nincs bélproblémám, nem kaptam el semmit, más panaszom nincs. Mi lehet ez? Köszönettel.

Dr. Szigeti Nóra válasza vér témában

Kedves Kérdező!

Lehet, hogy az aranyere vérzett, vagy végbéltájon kis repedés alakult ki az erőlködéstől. Ha ismétlődik, forduljon orvoshoz!

Kérdés: 2012. november 11., 20:27; Megválaszolva: 2012. november 13., 19:07
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Megváltozott széklet
Üdvözlöm! Kb. Egy hónapja megváltozott a székelésem Általában a reggeli órákban tör rám és teljesen más az állaga mint a...
Mi állhat a nyirokcsomó eltérés...
Emésztési probléma, reflux
Laboratóriumi értékelésben...
Étkezések utáni gyomorsav...