gyomortkükrözés

Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! 28 éves nő vagyok, tobbszori trombozisok miatt syncumart szedek kb 6 éve. Reflux betegsegre 2009 ota szedek Rabyprexet. Eros gyomortaji fajdalom miatt tegnapi delutan 4 orakor gyomortukrozesen voltam. A vizsgalat elott 5 napig elhagytam a syncumart és helyette Clexane injekciót kaptam és kapok meg most is 5 napig. A vizsgalat soran 2 helyrol vettek mintat az antrum nyalkahartyabol és a lehagoszar nyalkahartyajabol. A kerdesem az lenne, hogy milyen szovodmenyek fordulhatnak elo, és mik ezek tunetei, illetve mennyi idon belul lephet fel problema? Segitseget elore is koszonom! Tisztelettel: V. Orsolya

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza gyomortükrözés után témában

Kedves Kérdező!

Legvalószínűbb, hogy semmi szövődmény nem alakul ki. Kis mintavételeknél nagyon ritkán fordul elő (ekkor azonban azonnal) vérzés.

Kérdés: 2012. november 08., 17:39; Megválaszolva: 2012. november 09., 22:26
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomortükrözés
Kedves címzett! Tegnapi napon átestem első gyomortükrözésen! Gyakori köldökfeletti hasi fájdalom, hányinger, váltakozó (székrekedés...
Gyomorhurut, fennálló gyulladás?...
Visszamaradt gyulladás?
Tisztelt Doktor Úr! A közelmúltban írtam Önnek gyomorhurutra utaló panaszok miatt. November közepén étkezési kihágás (csípős ételek, alkohol)...
Folyamatos székelési inger
Tisztelt Dr. Plósz János! Lassan fél, háromnegyed éve kezdődött az emésztőrendszeri problémám amit akkor úgyan itt feltettem kérdésként:...
Puffadás, sárgás széklet
Tisztelt Doktor Úr! Évek óta észlelek nem állandó, de vissza-visszatérő emésztési problémákat. Puffadást, bizonyos ételek után enyhe...