Árthat-e?

Tisztelt Doktornő/Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a fennálló rekeszsérvem állapotán ronthat-e a szorongásomra felírt Frontin vagy a fejfájásom kezelésére felírt Baclofen tabletta, mivel mindkettő izomlazítót tartalmaz? Válaszát várom és köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza rekeszsérv témában

A Frontin és a Baclofen a rekeszsérven véleményem szerint nem ront, de a vele járó refluxot fokozhatja, a refluxos panaszokat ronthatja.

Kérdés: 2012. november 08., 13:21; Megválaszolva: 2012. november 09., 19:50
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Paraoesophagealis hiatus...
Kedves Doktor Úr, Gyomor kontrasztos röntgenvizsgálat: nagy fixált férfiökölnyi paraoesophagealis hiatus hernia, a gyomor felső fele és a cardia...
Rekeszsérvem lenne?
Jó napot. 3 hónapja arra keltem, hogy ég a légcsövem, ha rágyújtok még inkább. Sajnos semmilyen antibiotikum, és gyógyszer nem vált be, úgy néz...
Rekeszizom sérv
Tisztelt Doktor Úr! Évek óta gyötör a sav és az éjszaka visszaáramló savgőz.Jan.elején voltam gyomortükrözésen és rekeszizom sérvet...
Rekeszsérv
Tisztelt Doktor úr/nő! 4 hónapig történő szenvedés után kiderült a problémám, amit gyomortükrözés során állapítottak meg (Axiális hiatus...