Aranyér műtét

Arra szeretnék önöktől információt kapni, hogy hol lenne lehetőségem Magyarországon a legjobb kezekbe kerülni abban az esetben ha egy rosszul sikerült aranyér műtét - amit egy éve végeztek rajtam - egyrészt a végbélnyílásomnál kinövésszerű valamik találhatóak amik olyanok mint egy-egy kis bőr nyúlvány vagy fityegő redő vagy nem is tudom minek nevezzem illetve a napokban újra vérzést érzékeltem.Szeretném ha valahol teljesen rendbe tudnák hozni a testemnek ezt a területét mégpedig úgy, hogy a jövőben szexuális életet is élhessek análisan. Mivel meleg vagyok ez nekem igen fontos lenne és a tavalyi műtéttel tulajdonképpen tönkrement a szexuális életem is, nem csak az aranyér betegségem nem sikerült meggyógyítani.Válaszukat előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bánfalvy Péter válasza aranyér témában

Tisztelt Uram!

Elnézést, hozzám, szakemberhez irányították. Dr. Csatár Évát tudnám magamon kívül javasolni.

Az aranyér-műtétet követően sokszor maradnak ilyen bőrnyúlványok, ezek későbbi eltávolítása nem szokott gonddal járni. Vérezni az aranyéren kívül sok mindentől tud, így mindenképp érdemes egy szakembert felkeresnie.

Üdv:

dr. Bánfalvi Péter

Kérdés: 2012. október 28., 19:49; Megválaszolva: 2012. november 05., 21:01
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Aranyeres csomó
Belgyógyászati kérdés
Van aggódni valóm?
Aranyér, puffadás, szélgörcs
Kis csomó a végbélben