Aranyér kezelése interneten

Krónikus / már gyűrűzött /aranyér kezelésére kínálnak krémet az Interneten.Kérdésem: érdemes-e kipróbálni? Vagy ez is egy a sok "paraszt vakítás" közül? Üdvözlettel: Brunner Jánosné

Dr. Bánfalvy Péter válasza aranyér kezelése témában

Kedves Asszonyom!

Régebben láttam az oldalt, semmilyen információval a mosolygós embereken kívül nem szolgált, ennyi erővel bárki összekutyulhat bármit erre a célra.

Pár páciensem tett róla említést, panaszuk esetén nem is reagáltak a megkeresésükre, tanulópénzként tekintettek az 5-6e forintra.

A Google-t is megkerestem, hogy ne engedjék reklámozni, de pár napra vették csak le az oldal reklámját, pénz beszél...

Egyébként sikeres gyűrűzés után is sokféle betegség okozhat ott panaszt, egy kontrollt javasolnék.

Üdv:

dr. Bánfalvi Péter

Kérdés: 2012. október 24., 15:01; Megválaszolva: 2012. október 29., 12:29
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hepatitis oltás
Tisztelt Doktor Úr! A sajtó hírekben olvastam, hogy növekedett a hepatitis A megbetegedések száma. Hepatitis B oltást (hbvax II) 2000.11.20 és...
Sárga nyálka széklet, érdemes...
Tisztelt doktorúr Nyálkás széklet miatt idén eddig volt teljes laborom (tökéletes, vérszegénységre, gyulladásra utaló jel nincs) , széklet vér...
Mit takar nagymamám Hasi ct és...
Tisztelt Weborvos! Tisztelt Dr.nő/Dr.úr! Szeretném megtudni, mit takar a 64 éves nagymamám Hasi CT lelete, illetve mellkas röntgene. Először is...
Köldöktől jobbra fájdalom
Focal nodular hyperplasia?
Tisztelt Doktor Ur! Kb. 3 eve ultrahang vizsgalat soran talaltak a majamban egy elvaltozast/gocot amit hmangiomanak lattak, ezt tovabbi vizsgalatok...