Állandó jobb oldali hasi fájdalom

Kedves Doktor úr! Régóta jobb oldalon fáj a hasam, fájdalomcsillapítót és néha görcsoldót szedek, napi 2 x van hasmenésem. Voltam CT-n, ami azt mutatta ki, hogy vékonybelet érintő Chron betegség nem mutatható ki, negatív vizsgálat, voltam colonoscopián aminek a szövetana IBD gyanút mutatott ki, Hasi UH és nőgyógyászati eredményem negatív, gluténérzékenység nincs. Bevettem 3 doboz granulátumot, s nem érzem, hogy használt volna. Szomorú vagyok, hogy szigorúan diétázom, gyógyszert szedek, amit nem szeretnék sokáig, de egyáltalán nem javulok. Mit javasol a Doktor úr, hogy milyen vizsgálatra vagy vizsgálatokra kellene még elmennem? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasi fájdalom témában

A vékonybél Crohn betegsége nehezen diagnosztizálható, ennek igazolására vagy kizárására kapszulás endoscopos vizsgálat vagy CT-enteroclysis (speciális CT-vizsgálat) lehet alkalmas.

Kérdés: 2012. október 22., 17:29; Megválaszolva: 2012. október 24., 13:05
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hasnyálmirigy gyulladas 4.
Kedves Dr Úr! Úgy döntöttem hogy ismételten Önhöz fordulok és a segítségét kérem. Mint múltkor írtam november vége óta újra kezdődtek az...
Lehet e hasnyálmirigy gyulladas? 3
Kedves Dr Úr! Köszönöm ismételten a segítségét! Nos az sbon a laborban az ldh mutatott eltérést 329 és 190 ig jó. Az amilaz 66 lipaz 38 crp 4...
Lehet e hasnyálmirigy gyulladas? 2
Kedves Dr Úr! Köszönöm szépen a gyors választ! Ha még engedi szeretnék pár kérdést feltenni! Mivel erős felhasi panaszaim vannak, jobb bordaiv...
Lehet e hasnyálmirigy gyulladas?
Tisztelt Doktor Úr! Ismeretlen a szakvéleményét szeretném kérdezni! Ma reggel erős gyomorszáji és jobb bordaiv alatti fájdalomra keltem. Illetve...
Furcsa hasi fájdalom
Kedves Doktor Úr! Pár napja azt tapasztalom, hogy egy jól behatárolható területen, ami a köldökömtől jobbra 6-7 cm-re, és a köldöktől feljebb...