fefluxom van? vagy komolyabb a baj?

tiszteletem! 33 éves férfi vagyok panaszom hogy gyakran ég a nyelöcsövem és a torkom! valamint a bordák alatt közvetlenül a gyomorszájnál tapintok egy kemyény dudort! a háziorvosom egy honapja irt fel prontabrazol tabletátt addig hatott is mig szedtem de miután abbahagytam kb 4 napra rá megint érzem az égő érzést a torkomban! aggodok a dudor miatt is mert közvetlenül a szegycsont alatt van ahol a bordák találkoznak! félek hogy komoly bajom van

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza reflux témában

Jó eséllyel tényleg reflux-betegsége van, a terápia megfelelő effektusa is erre utal. Azonban ha a panasz ilyen gyorsan visszatér, mindenképp érdemes tovább vizsgálódni és legalább egy hasi ultrahangot valamint gyomortükrözést végeztetni.

Kérdés: 2012. október 17., 11:12; Megválaszolva: 2012. október 19., 08:01
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Mi lehet a baj
Gyomorbántalmak
Gyomor és nyelőcső problémák.
Tisztelt Doktor Úr, Abban szeretném kérni a véleményét, hogy egy másfél hónapja kezdődött nem rendszeres hanyinger es a szegycsont tájon...
Gyomorfájás /feszülés
Jó estét doktor úr egyszer már irtam ide és az lenne a kérdésem hogy 1 honapja fáj a gyomorszájamnál és mintha belülről feszítenék néha...
Gyomorfájdalmak
Tisztelt Doktor Úr! Idén szeptemberben hagytam el a savlekötőt amit refluxra szedtem (Controloc) . Azóta tünetmentes voltam. 1 hete gyomorpanaszaim...