Gyomorégés: mi okozhatja?

Jó napot Kívánok! 2 éve műtöttek, kivették a vakbelem, hashártya összenövésem is volt, és megcsonkították a méhemet, azaz kipakoltak teljesen, ahogy "szokták"mondani..Eddig nem volt semmi problémám a gyomrommal, kb 2 hete fájdogál, reggelente égő érzést érzek, fel vagyok puffadva, gázosodva, és elég sűrűn böfögök. Alig eszem valamit, nem igazán érzem magam éhesnek.Hasmenésem is van elég sűrűn.Olyat is érzek, hogy a nyelvem néha forró, mintha belső lázam lenne és fehér valami van rajta.. A torkom is szúrni szokott.. A reggeli kávéról már le is mondtam, mert utána is fáj ha megiszom, mintha gyomorsav is jönne fel..Eddig gyógyteákat ittam, Epumisant, Troparint is szedtem, átmenetileg jobb lett. Azt szeretném megkérdezni mi lehet a problémám? Nagyon szépen megköszönöm előre is a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza gyomorproblémák témában

Kedves Kérdező!

Feltehetőleg refluxbetegsége van. Ha a családjában nem volt komoly gyomor-bélrendszeri betegség, akkor protonpumpagátló kezelés az első lépés (háziorvosa fel tudja írni) , de ha ez nem használ 1 hét alatt, gyomortükrözés szükséges.

Kérdés: 2012. szeptember 15., 13:44; Megválaszolva: 2012. szeptember 15., 21:32
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok