Aranyér kenőcs

Közel 1hónapja aranyér, proplémával küzködök. Aszéklet normális, nemveres Avégbél környéke enyhén piros csak az áladó viszketés nemmulik.csak rövid ideig. Azlenne a kerdésem, hogy nemjó kenőcsöt használok. aneve.HEMORID. Aválaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bánfalvy Péter válasza aranyér témában

Kedves Uram!

A Hemorid illóanyagai miatt sokaknak okoznak allergiát. Javaslom pl. Reparon alkalmazását, ha nem múlik a viszketés, keressen fel egy jó bőrgyógyászt vagy proktológust.

Üdv:

dr. Bánfalvi Péter

Kérdés: 2012. szeptember 09., 09:38; Megválaszolva: 2012. szeptember 10., 11:04
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Belgyógyászati kérdés
Van aggódni valóm?
Aranyér, puffadás, szélgörcs
Kis csomó a végbélben
Véres széklet az aranyér miatt...