végbél betegség?

Tisztelt doktor Úr! Kérdésem annyi lenne, hogy áprilisban voltam proctologián, RDV vizsgálat során rögösödött aranyereket találtak.colonoszkopiát a flexura linealisig sikerült kivitelezni, igen nagy kaccsképződések miatt./Semmi kórosat nem találtak/.elvégezték az irrigoszkópiás vizsgálatot, mely szintén negatív lett. Labor, hasi U negatív. kérdésem, ha a végbélnél pl.daganat lenne ezekkel a vizsgálatokkal is látható? a székletemmel voltak problémáim, többször láttam vért a wc papíron, illetve 1x keményebb székletnél a széklet tetején.. Most már napi 1, de inkább 2 székletem van, az első laza, de formált, a második még lazább, de nem hasmenéses.Ez kóros? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza vastagbél tumor témában

A jelenlegi székelési habitusa teljesen normális és a vizsgálatok tényleg kizárják végbélrák lehetőségét.

Kérdés: 2012. szeptember 05., 11:45; Megválaszolva: 2012. szeptember 06., 16:56
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Bélprobléma?
Lelet értelmezése
Hasnyálmirigy laborértékek
Gyomorhurut, fennálló gyulladás?...
Visszamaradt gyulladás?
Tisztelt Doktor Úr! A közelmúltban írtam Önnek gyomorhurutra utaló panaszok miatt. November közepén étkezési kihágás (csípős ételek, alkohol)...