Dr. Plósz János részére

Tisztelt doktor Úr! 2 évet fejfájásos tünetekkel bajlódom. ez folyamatos, tehát nem időszakos. minden nap jelen van. Rengeteg orvosnál jártam. szervi bajom, úgy tűnik nincs. MRI koponya rendben. Jó ideje "egészségesen" táplákozom", sok rost folyadék stb, valamint egy ideje lugosító folyadékokat iszom. ezek miatt enyhült a dolog, de nem szűnt meg. hasi fájdalmaim soha nincsenek, széklet abszolút rendben. kérdésem az lenne, lehet-e valamiféle gyomor eredetű probléma, amit eddig nem sikerült kimutatni? alkalmas-e a gyomortükrözés ilyen jellegű dolgok kiszűrésére? Ha igen, akkor beneveznék. De gyomorfekélyem véleményem szerint nem lehet, más betegségeket viszont nem ismerek, amely ilyen migrénes fejfájást vált ki folyamatosan. Tisztelettel várom válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza gyomortükrözés témában

Folyamatos fejfájást okozó hasi kórképet én sem tudnék hirtelen mondani, véleményem szerint ha nincs hasi panasza, nem érdemes ebben az irányban keresni a választ.

Kérdés: 2012. szeptember 01., 12:32; Megválaszolva: 2012. szeptember 03., 17:10
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás