Aranyérrel mit tehetek?

Tisztelt Doktor Úr/Nő. Évek óta van aranyerem, amely ellen Reparon kúpot szoktam használni. Illetve székelés után mindig fürdést. Hétvégén egy hasmenés után viszont olyan dolog történt ami még nem volt. Egy apró dudor, nem húzódott vissza és azóta eléggé fáj. Elkezdtem mastu krémmel kenni illetve maradt a kúp használata. De vettem mellé ma egy Detralex nevű tablettát is. Melyből napi 2*3 tablettát ajánlanak aranyeres fájdalom esetére. Mivel nekem holnap el kell utaznom, ezért jó lenne egy hatásos megoldást találni a problémára, mert a lehető legrosszabbkor jelentkezett. Aktívan sportolok és mindig odafigyeltem az étrendre is, bár ezt a betegésget édesapámtól örökölhettem. Esetleg jó amit jelen helyzetben csinálok? Mivel lehetne gyorsítani a gyógyulás folyamatát?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza aranyér témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben aranyeres csomóról van, a kezelés megfelelő, érdemes lenne még ülőfürdővel kiegészíteni. Nem ártana viszont orvosi vizsgálattal tisztázni, hogy valóban az okozza-e a dudort.

Kérdés: 2012. augusztus 27., 13:39; Megválaszolva: 2012. augusztus 27., 13:50
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett