Mi lehet a baj? Gyakori hasfájás kisugárzó fájdalommal

Jó napot. Olyan kérdésre szeretnék választ kapni, Ami a hasammal kacsólatos.Van egy 2éves kislányom kiderült nem rég hogy pcos.és inzulinrezisztenciám van meforal 850et szedek most fogok diane 35 is szedni mert csomókba hullik a hajam.2 hét múlva megyek kontrollra az endókriologus dr hoz. Igazából amióta szültem a köldököm felett a hasam középen nem lapos hanem puffadt de csak ott alsó hasfalam nem.Sokszor van mostanában.hogy jön egy görcsös has fájás és kisebb idő múlva hasmenés vagy székrekedés mikor melyik.Legutóbb nagyon fájt vagy 4napig a derekam majd a 4 napon a köldököm felett s környékén hirtelen fellépő szúró nyíllalo fájdalmat éreztem ami feszített mintha kiakart volna szakadni vagy nem is tudom hogy leírni ezt majd egyre lejjebb éreztem.majd baloldalon az alsó hasfalamba és ágyéktájékon. majd hirtelen a combcsontomba is kisugárzott majd újra kezdődött és s össze vissza fájt kb 4órán át tartott haspuffadásom volt majd páróra múlva elmúlt.sokszor van hogy felpuffadok azon a ponton és bekeményedik a hasam s fájdalmat érzek majd az is elmúlik, szoktam olyan rángásokat is érezni a hasamba amit a szemrángásomkor érzek a szemebe vagy épp az arcomba sajnos stresszes életem van s ezen nem tudok változtatni jelenleg.De volt olyan tünetem is amikor hasi görcsöm volt és a wc ülve szó szerint éreztem ahogy a széklet végig szaladt a bizonyos szakaszokon és a végén kiürült. 4éve volt olyan is párszor ha magvakat ettem vagy algás jelegű fogyókúra által alga levest ettem ahogy lenyeltem hirtelen fájdalmas szúró görcsös érzés tört rám a gyomorszájam környékén ami vagy félóra múlva múlt csak el.Szeretném ha körbe tudná nekem valaki legalább közelítőleg írni hogy mi is lehet ez és hogy kihez forduljak.. A segítséget előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasfájás témában

Panaszai irritábilis bél szindrómának felelnek meg. Ebben a kórképben a bél kóros motilitása, a bélflóra megváltozása illetve a bél beidegzésének kóros volta okozza a panaszokat. Javulás főként az életmódi változtatásoktól várható: gyakori, rendszeres, nyugodt, kis étkezések, rendszeres, intenzív testmozgás, a stressz megfelelő feldolgozása, pre- és probiotikumok kúraszerű használata. Gyógyszeresen a Duspatalin tabl. szedése próbálható meg 2x1 dózisban.

Kérdés: 2012. augusztus 25., 23:17; Megválaszolva: 2012. augusztus 27., 15:29
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Epevezeték
Mi okozhatja a reggeli híg székletet?
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése