Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Irritábilis bél szindrómát írt nekem, viszont hasmenésem egyáltalán nincs, vagy csak nagyon ritkán. Annál inkább a hasmenéstől való "félelem" van bennem, és ezért szedem a hasfogót, nehogy hasmenésem legyen. Nem tudom hogy ezzel a panasszal is ez a betegség áll e fenn? Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza irritábilis bél szindróma témában

Az irritábilis bél szindrómának van hasmenéses, székrekedéses és hasfájásos altipusa. Illetve valami oka biztos van, hogy annyira fél a hasmenéstől, hogy hasfogó hatású szereket használ.

Kérdés: 2012. augusztus 14., 04:40; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 08:44
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Baba gyógyszer mellett
AstraZeneca oltás ellejavallat
Gyomorszáj feletti nyomás érzés
Gyomor problémák