Hirdetés
      • Bérecs csepp

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tejcukor érzékeny vagyok és így lehet szednem a béres c vitamint? laktózt tartalmaz, plusz fém allergiám is van, a bizsukat nem bírom, ezüst aranyat igen és a bérescseppen elő van írva h nem szedhetem.! gyenge az immunrendszerem és nagyon étvágyam sincs, vékony is vagyok.. mit javasol ha nem szedhetem a bérescseppet?

        WEBBeteg szakértő válasza a laktózérzékenység témában

        A laktóz tejcukrot jelent, tehát a készítmény ezt tartalmazza, ezért sem ajánlott szedni. Mivel egyéb panaszai vannak (étvágytalanság, alacsony testsúly) érdemes lenne elmennie egy gasztroenterológiai kivizsgálásra, elképzelhető, pl hogy a laktózérzékenység valamilyen más betegséghez társul, pl lisztérzékenységhez. Ha nem találnak eltérést, a kezelőorvos vagy dietetikus tud segíteni a megfelelő vitamin kiválasztásában, de először szerintem az okokat kellene megtalálni.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. augusztus 13., 18:00; Megválaszolva: 2012. augusztus 15., 14:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot! Gyomorfájdalmaim voltak és pirosas habos nyált köptem. A háziorvosom Esomeprazol 40 mg-ot írt fel esténként 1 szemet. 2 hétig szedtem amikor gyomortükrözésen nyelőcső gyulladást és túlzott savtermelést állapított meg az orvos....
        Tisztelt Doktor úr! 51 éves mozgássérült férfi vágyó egy baktérium kezelés miatt Tienam infúziót kaptam egyhéten keresztűl napi háromszor. Szerdán jöttem ki a kórházból azóta feszűl, fáj a gyomrom a beleim, a nyelvem vörös és nincs...
        Tisztelt doktornő! Panaszaim mostmár 2 hónapja tartanak, elég stresszes időszak van mögöttem, emiatt pánikrohamaim voltak. Elmentem rengeteg orvoshoz, pszichiáternél is voltam, aki kevert szorongásos depressziót állapított meg. A pánikrohamaim...