Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan problémával fordulok Önhöz hogy bármikor amikor el kellene mennem itthonról, mindig attól félek hogy ott az adott pillanatban elfog a hasmenés, ezért megállás nélkül eszem a hasfogó tablettákat (Immodium) , ha egy kicsit is "morog" a hasam, már kétségbe vagyok esve, és hasfogóért rohanok. Mostanában sehova se merek nagyon kimozdulni, nehogy véletlenül elfogjon a hasmenés. Ráadásul nem nagyon merek sok ételt megenni, nehogy "rossz" hatással legyen rám. Gondolom hogy pszichés dolog, de nem tudom mit tehetnék ellene, pszichológus nélkül. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasmenés témában

Panasza irritábilis bél szindrómának felel meg. Ennek javulása a gyakori, rendszeres, nyugodt, kis étkezésektől, a stressz megfelelő feldolgozásától, rendszeres testmozgástól, pre- és probiotikum kúraszerű használatától várható. Gyógyszeresen Duspatalin tabl. 2x1 dózisban való szedése javasolható.

Kérdés: 2012. augusztus 12., 02:45; Megválaszolva: 2012. augusztus 13., 11:01
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomorszáj feletti nyomás érzés
Gyomor problémák
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?