Gyomorpanaszok

Jó napot kívánok! 21 éves nő vagyok, és az lenne a panaszom, hogy kb. 2-3 hónapja gyakran visszatérő hasi panaszaim vannak. Úgy 3-4 hetente éjszaka arra ébredek, hogy fáj a hasam, hasmenésem, hányásom van. Majd az elkövetkező pár napban csak étvágytalanság és a hasfájás marad meg. Fél éve szedek fogamzásgátlót, elég erőset, tri-regolt. Eleinte arra gyanakodtam, mert, menstruáció után ahogy elkezdtem szedni, aznap éjszaka lettem rosszul. De legutóbb a 4-5. napra lettem rosszul. Elég ideges típus is vagyok, lehet attól van? Tompán fáj a gyomrom, vagy a hasam nem tudom. Esténként iszok citromos vizet, az jót tesz. Gondoltam még esetleg ételallergiára is, mert egyik este ettem magas szója és glutén tartalmú párizsit és rá fél órára elég erős hasfájás kapott el. kérem segítsen, mi lehet a baj? Előre is köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasi panaszok témában

Az idegesség is okozhat hasi panaszokat, de ha a panasz az éjszakai ágynyugalmat zavarja, valószínűleg szervi oka is van, emiatt mindenképp érdemes kivizsgáltatni magát (hasi UH, labor, lisztérzékenység-vizsgálata, esetleg endoszkópia) .

Kérdés: 2012. augusztus 09., 11:49; Megválaszolva: 2012. augusztus 11., 08:12
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás