Hasnyálmirigy gyulladás: váltsunk orvost?

Jó napot! Édesanyám bő 3 honapja került korházba az első diagnozis hasnyálmirigy gyulladás egy 2 hét mulva jobban lett átkerült a szubintenzivre tápoldatot kapot viszon ott romlot tápot kapot ami csak később derült ki 52 napig volt tápoldaton se étel sem viz ebből körülbelül 5 alkalommal kapot rossz tápot átkerűlt a fertőző osztályra mert valamit összeszedet szerintem a táp de nem igy gondolják 4 hétig antibiotikum kurát kapott az orvos szerint ez elég kell hogy legyen viszon ott tartunk most hogy 30 kilot fogyott cukorbeteg és kedvtelen lett teljesen nem beszél lehetséges hogy a hosszú idő amit bent tőltőtt depressziósá tette és a romlot táp vajon menyire befolyásolta a fertőzést müteni nem merik az elhalt szővettel mert idös gyenge cukros.mit javasolna vátsunk orvost? mire kérdezek rá hogy konkrét választ kapjak mivel az orvosi szakzsargont nem értem.Előre is kőszőnőm a válaszát! Tissztelettel Nagy Gergő Veszprémből! és ez álitólag elég jó korház? van lehetőségem bárkivel beszélni mert igazán semmit sem mondanak.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza hasnyálmirigy-gyulladás témában

Kedves Kérdező!

Sajnos a súlyos hasnyálmirigy gyulladás életveszélye állapot, ami a hasnyálmirigy jelentős részének elhalása miatt cukorbetegséghez is vezethet. A súlyos betegség jelentős fogyást és hangulatzavart okoz. Nem hinném, hogy az orvosaival lenne a porbléma, de a szabad orvosválasztás természetesen lehetővé teszi a váltást. Ha felvilágosítást kér, és valamit nem ért, kérdezze meg pontosan, hogy ez mit jelent.

Kérdés: 2012. augusztus 08., 16:18; Megválaszolva: 2012. augusztus 09., 10:18
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hasi problema
Tisztelt Doktor Ur! Egy összetett problemaval fordulok Önhöz. Korabban mar megvalaszolta egy kerdesemet, melyben a veres-nyakos szekletemre kerestem...
Végbélrepedés mikor gyógyul meg !
Tisztelt doktor Úr! Köszönöm a gyors választ az előző kérdésre. További kérdésem az lenne, hogy a záróizom görcsösségre a kenőcsön...
Epevezeték
Mi okozhatja a reggeli híg székletet?