Végbél panasz

Tisztelt doktor úr/nő! Pár napja jelentkezett a panaszom a végbélnyílásom környékén. Egy apró dudor tapintható közvetlenül a végbélnyílásom mellett. Eléggé aggódom miatta és remélem pár nap alatt elmúlik. Mindenesetre az aggódásom miatt teszem fel a kérdést, hogy mik a tanácsai. A dudor körülbelül pár milliméter nagyságú lehet és kicsit érzékeny [enyhén fáj], de csak tapintásra. Pár hete elkezdtem újra dohányozni, gondoltam ezt is leírom mert néha kis hányinger és étvágytalanság is rám tör kicsit hígabb széklettel együtt [ezeket az utóbbi tüneteket a dohányzásnak köszönhetem szerintem, de gondoltam megosztom, hátha fontos lehet]. Előre is köszönöm a választ/segítséget.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza aranyér témában

A panaszai hátterében nagy valószínűséggel külső aranyeres csomó állhat. A gyakori, hígabb széklet is hozzájárulhat a panaszaihoz. Gyógyszertárban recept nélkül kapható kenőcsöt próbáljon ki, ha nem javul, keressen fel proctológiai szakrendelést. A végbélprobléma dohányzással nincs összefüggésben.

Kérdés: 2012. augusztus 04., 20:39; Megválaszolva: 2012. augusztus 04., 22:47
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Mi okozhatja a reggeli híg székletet?
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás