Autoimmun betegség

Tisztelt Hölgyem/Uram! Lisztérzékeny vagyok, amelynek kapcsán az lenne a kérdésem, hogy javasolt-e immunerősítés, vitaminok esetleg gombák segítségével? Herpszes tünetekkel is bajlódok, ami a diéta mellett sem enyhült, gondoltam az immunerősítés segíthet ennek megoldásában, viszont azt hallottam, hogy autoimmun betegségben inkább az immunrendszer gyengítése indokolt, mint erősítésére. Sok jó dolgot hallottam a pecsétviaszgombáról, Ön szerint szedhetem? Várom megtisztelő javaslatát. Üdvözlettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza lisztérzékenység témában

A lisztérzékenység nem típusos autoimmun betegség, ha nincs gluténbevitel, akkor tulajdonképpen betegség sincs, így az immunrendszer erősítése, vitamin és nyomelem-pótlás szóba jön, sőt javasolt (az aktív coeliakiás időszakban fennálló felszívódási zavar és hiánytünetek miatt különösképpen) .

Kérdés: 2012. július 30., 10:08; Megválaszolva: 2012. július 31., 21:46
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett
AstraZeneca oltás ellejavallat