HASFÁJÁS

KEDVES TANÁCSADÓ, VAN EGY 28 HÓNAPOS KISLÁNYOM. MÉG CICIZIK ÉS SOKAT KÜSZKÖDÜNK AZ EVÉSSEL.KEVESET ESZIK ÉS RENDSZERTELENÜL.VISZONT SZINTE MINDENFÉLE ÉTELT MEGESZIK, GYÜMÖLCSÖKET IS. (MEG CSOKOLÁDÉT ÉS GUMICUKROT IS KAP, DE CSAK RITKÁN) .KB 2 HETE KEZDŐDÖTT NÁLA AZ, HOGY FÁJLALJA A POCAKJÁT.VAN, HOGY EGY NAP TÖBBSZÖR, VAN, HOGY NAPOKIG NEM.SAJNOS MÉG NEM TUDTAM KITAPASZTALNI, HOGY MITŐL.EZÉRT IS FORDULOK ÖNHÖZ! NÉHA AKKOR MONDJA, HOGY FÁJ, MIELÖTT, VAGY MIKÖZBEN KAKIL.ÁLTALÁBAN NEHEZEN KAKIL ÉS KEMÉNYET.LEGTÖBBSZÖR VISZONT TELJESEN VÁRATLANUL MONDJA, HOGY FÁJ A POCAKJA.PL JÁTSZÓN, CSÚSZDÁZÁS KÖZBEN, VAGY EVÉS ELŐTT... AZTÁN MEGSIMIZEM NEKI ÉS NÉHÁNY PERC UTÁN ELMÚLIK.DE VAN, HOGY SIMI NÉLKÜL IS.EGYÉBKÉNT NAGYON JÓKEDVŰ, BOLDOG KISLÁNY.HUNCUT, ROSSZALKODIK, ELEVEN, NYÜZSÖG...SZERVI BETEGSÉGRE GONDOLOK, ILLETVE LELKI OKOKRA.NAGYON AGGÓDOM ÉRTE! KÉREM ÍRJA MEG A VÉLEMÉNYÉT! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM, ÜDVÖZLETTEL: N. VIKTÓRIA

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza hasfájás témában

A kicsinél a hasfájást jelentkezése lehet a bélflóra egyensúlyának felborulása, nem megfelelő étkezés miatt is, sőt a kicsi gyerekek sokszor a törődés, az odafigyelés kiprovokálása végett mondják, hogy fáj a hasuk, lehet, hogy sok esetben önöknél is erről van szó, ha simogatásra elmúlik a panasz. Mindenesetre adjon a kicsinek egy hétig probiotikumot, napi ötször egyen keveset, de tápláló és minőségi ételt, ne nassoljon. Sok rostot egyen, és legyen rendszer az étkezésben. Ha nagyon kemény a széklet, kapjon laktulóz hatóanyagú székletlazítót.

Kérdés: 2012. július 20., 21:18; Megválaszolva: 2012. július 22., 19:45
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás