Fáj a gyomrom, étkezés után puffadok

Tisztelt Szakértő! Pár éve szenvedek gyomorfájással. Gasztroentorologiai viszgálaton voltam párszor, e csak a hasi ultrahangig jutottam, mert nagyon félek a gyomortükrözéstől. Reggel ébredésnél kb 1éve sárgás mintha gennyes váladék jönne fel a gyomromból. Sajnos eljutottam odáig, hogy szinte semmit nem eszek mert egyből előjön a fájdalom étkezés után. Napi adagom reggel 1 szelet kenyér délután egy ebéd nagyon kevés leves és még kevesebb főétel. Mások szerint hihetetlenül kevés adag egy napra. A legnagyobb gondom a gyomorfájás mellett, hogy 167 cm mellett majdnem 60 kiló vagyok ezzel a bevitt táplálékkal.Emiatt sprotolni is eljárok hetii 2 alkalommal aerobikra és néha eljárok futni. Nem értem mi lehet a gond. Sajnos étkezés után böfögés, és szelet érzek a gyomromban. Néha kellelmetlenül morgo hangot hallani. Gondoltam arra, hogy savas reflux betegségem lenne, de az összegyűjtött információ szerint nem tapasztalok kaparó érzést a torkomba, nincs hányingerem nem fáj a nyelőcsövem, nincs nehezített nyelés és a széklettel sincs gondom. Viszont nagyon stresszes vagyok. Nagyon válogatós lettem étel szempontjábol mert a pörköltökre és zsirosabb ételekre még ha ránézek is hányingerem van. Volt olyan alkalom, hogy ettem sovány húsból elkészített ételből de fél napig rosszúl voltam tőle. Ha 1 szelet kenyérnél többet fogyasztok ugyszint eljőjön a gyomorfájás. A nehéz ételeket teljesen kizártam emiatt az étrendemből. Ön szerint mi állhat ennek a hátterében? Gyomortükrözéssel előrébb lennék? Miért hízok? Teljesen el vagyok szomorodva mert a három alkalombol amikor orvosnál voltam hiába mondtam el a panaszaimat semmit nem reagáltak csak meghalgattak.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyomorfájás témában

Kedves Kérdező!

Lehet, hogy túl sok gyomorsav okozza a panaszait, de a biztos diagnózishoz (fekély? reflux betegség? ) gyomortükrözésre lenne szükség.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. július 05., 20:24; Megválaszolva: 2012. július 06., 11:34
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett