Aranyér kezelés, műtét

Tisztelt Doktornő/Úr! Egy számomra nagyon kellemetlen problémával fordulok Önhöz. Külső aranyerem van. Vérzés csak néha jelentkezik, fájdalom is. Inkább esztétikai problémát jelent, persze ez csak másodlagos. A csomók se mondhatók nagynak. Különféle krémekkel próbáltam kezelni, de sikertelenül. A kérdésem az lenne, hogy milyen műtéti lehetőségek léteznek és kb milyen árak között mozognak? Úgy hallottam, hogy ha nem súlyosak a tünetek akkor ambulánsan is végezhető a beavatkozás. Válaszát előre is köszönöm! Brigitta

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza aranyér témában

Tisztelt Kérdező!

Keressen fel proctológiai szakrendelést, hogy valóban aranyeres csomó-e a látható eltérés. A műtéti eltávolítás valóban elvégezhető ambulánsan és OEP támogatott szakrendelésen ingyenes.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. június 14., 21:15; Megválaszolva: 2012. június 15., 21:30
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomorhurut
Alkohol reflux
MRI értelmezése
Hasi uh lelet
Érdeklődés
Üdvözlöm! Olyan tünetem van,hogy két oldalt mid a két mellem alatt mtha nehéz súly lenne. Leginkább ülö helyzetben vagy gyalogláskor...