Rosszullét

Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Tegnap délután kezdtem azt érezni, hogy a fejem húz lefelé, enyhe hányingerem van, a szemeim csukódnának le, szédülök és rossz a közérzetem, egyszer pedig majdnem elájultam. Napközben ugyanúgy ettem, ahogy eddig, reggli 2 szelet piritos felvágottal, ebéd hus zoldséggel, délután vsizont csak két croissant tudtam megenni és csak este tudtam piritost enni felvágottal. Utána viszont a panaszaim elmultak. Ma nemrég ismét előjttek a panaszaim, vagy fél orán keresztül a szám széle bizsergett, viszont enyhébben és folyamatosan meleg érzetem van. Orvoshoz nem tudok lemeni a munkámból kifolyolag, egész nap viszont ülőmunkát végzek. Kérdésem az lenne, hogy ez front érzékenység lehet (eddig csak fejfájásom szokott lenni) vagy valami fertőzés lehet a háttérben? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza vérnyomás témában

Kedves Kérdező!

Az Ön által leírt tünetek a fertőzésen kívül felvetik még a vérnyomásesés és a vércukorszint csökkenés lehetőségét. Ha a rosszullét alatt eszik, és ezt követően elmúlnak a panaszai, akkor a vércukra okozza a problémát. Amennyiben étkezéstől függetlenül fennáll a panasz, akkor meg kellene mérni a vérnyomását is. Ha azzal sincs gond és néhány nap alatt nem múlik a probléma, akkor mindenképp keresse fel a háziorvosát és vizsgálatassa ki magát.

Kérdés: 2012. május 29., 09:48; Megválaszolva: 2012. május 30., 23:31
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
CT kolonoszkópia lelet -további...
Hasmenés, alhasi fájdalom negatív...
Tojás alergia
CT eredmény
Gyomorhurut