Mi lehet ez?

Tisztelt doktor úr/nő! Kb egy hete icipici csomót vettem észre a végbelemnél (egészen kinn a szélénél) , azt gondoltam pattanás, de nem múlt el. Nem, fáj, nem idegesít, csak mikor megnézem, hogy ott van-e még, akkor ott van-. Nem múlt el, ezért gondoltam megkérdezem, nehogy valami komoly bajom legyen. Nem tudom milyen színű, talán fehéres. Néha egy nagyon enyhe, de tényleg minimális nyák jön széklet ürítéskor, de igazából semmi nem változott a székelési szokásaimban. Nem akarok okoskodni, de valami aranyérre tippelek, mert testvéremnek is volt. Viszont elég hosszú ideig állatok közt dolgoztam, a másik tippem talán valami bélféreg lehet, nem tudom az okoz-e ilyen tüneteket.. Ezeken kívül semmi panaszom nincs, jól vagyok, normálisan eszek, mint eddig, hasam sem fáj. Viszont most érettségizek, kiválthatta elfojtott idegesség is talán. Válaszát várom, előre is köszönöm! Üdv.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza végbélcsomó témában

Tisztelt Kérdező!

Vizsgálat nélkül én sem tudom megmondani, hogy mi lehet. A legvalószínűbb az aranyér. A bélférgességet kizárnám. Mivel nem okoz panaszt nem kell aggódni. Alkalmazzon probiotikus kúrát, székletlazítót és kerülje a helyi irritációt, vegyen ülőfürdőt pár napig.

Kérdés: 2012. május 09., 23:14; Megválaszolva: 2012. május 11., 21:30
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Tojás alergia
CT eredmény
Gyomorhurut
Alkohol reflux
MRI értelmezése