Székrekedés

A feleségemnek 3 éve veserák miatt eltávolítooták a bal veséjét azóta izületi jellegű láb fájdalmai vannak és erős székrrekedése. minimum heti egy alkalommal akkor is hashajtó kuppal és gyógyszerrel. a hasi ct nem mutat semmi elváltozást, használja a durogesic tapaszt és a gyógyszereit a pajzsmirigyre szívre.Jelenleg a hunyadi vizzel próbálkozik. órák mulva sem jelentkezik hatás.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza székrekedés témában

Kedves Kérdező!

A Durogesic okozhat székrekedést. Figyeljenek oda az elégséges folyadékfogyasztásra, probiotikus kúra. Az étkezésekben csökkentse az egyszerű szénhidrát arányát. A gyógytorna is kedvező hatású lehet. A székletlazító kúra tartósan is alkalmazható.

Kérdés: 2012. április 26., 10:42; Megválaszolva: 2012. április 28., 09:38
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Tojás alergia
CT eredmény
Gyomorhurut
Alkohol reflux
MRI értelmezése