Nagy a baj?

Kedves doktorúr! Érdekes dologgal fordulok önhöz! Kb 4 honapja este hasfájással ébredtem, hasmenésem volt, nagy erőlködéssel, ezután 5 perccel ismét mentem, és nagyon erőlködtem ekkor véres volt a székletem, riss piros volt, és tettem papirt a wc be is előtte és arra is cseppent! Ezelőtt is és ezután is ment a hasam 3 honapig mire elmentem orvoshoz, és azt mondta aranyér és elküldött aranyérvizsgálatra, amire eddig nem mentem el mert félek! Pszichiáterhez is küldött mert hipochonder vagyok. A végbélnyilásom melet észleltem 2 kis csomot is, valamint az elmult 2 hétben annyira megijedtem már, h este is 2-3 ora fele felkelek és le vagyok izzadva....... Ma ismét voltam a wc-n és enyhe erőlködéstől friss piros vér távozott a széklettel! Étvágyam van, nem fogyok, jo a kedvem (Máramikor nem emésztem magam ilyenekkel! ) a családomban pedig 2 rákos betegség volt: egy emlőrák aki távoli rokon, és egy gyomorrák, aki a dédpapám volt! Ezek tekintetében az lenne a kérdésem, hogy igy 20 évesen kell e tartanom végbélráktol? Nagyon félek az ilyen betegségektől...:SVálaszát előre is köszönöm! Ja és elkezdtem használni aranyérkenőcsöt (Reparon) és érfalvédőt (Detralex 500mg) -ot együttesen! Ön szerint e 2 gyogyszer használata megoldja a problémámat? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Jurácsik Mihály

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza emésztőszervi panasz témában

Tisztelt Kérdező!

A leírt tünetek jellegzetesek az aranyérre és a végbél nyálkahártya sérülésre. Alkalmazzon probiotikus kúrát és kerülje a fűszeres ételeket. Folytassa az elkezdett kezelést. A tartós panasz miatt a fizikális vizsgálat indokolt, de a rosszindulatú daganattól való félelme nem indokolt.

Kérdés: 2012. április 25., 22:19; Megválaszolva: 2012. április 28., 09:21
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomorhurut
Alkohol reflux
MRI értelmezése
Hasi uh lelet
Érdeklődés
Üdvözlöm! Olyan tünetem van,hogy két oldalt mid a két mellem alatt mtha nehéz súly lenne. Leginkább ülö helyzetben vagy gyalogláskor...