Vakbél gyanú

Tisztelt Dr. Nő, Úr! 2011.03.27-én állandó erős hasfájással mentem be a kórházba. Vakbélre gyanakodtak, infúzió után semmi bajom nem volt. Az orvos bent akart tartani éjszakára és még pár vizsgálatot megismételni a magas CRP miatt. Én nem maradtam bent, azóta semmi bajom nem volt. Most viszont megint fáj a hasam 1 pár napja, de nem úgy mint akkor. Néha néha fájdul meg 1 kicsit de el is múlik, csak bele nyilall 1 kicsit, naponta többször. Akkor érzem mikor sétálok vagy valamit csinálok. Fekvés, ülés közben semmi. Székletem kb 4 napja nincs. Semmi más tünetem nincs. Étvágyam is van rendesen, nem voltam lázas se, hányni se hányok.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza székrekedés témában

Kedves kérdező!

Az utóbbi panaszai nem vakbélgyulladásra utalnak, inkább a székelés hiányára. Igyon sok folyadékot, egyen rostdús gyümölcsöket, hogy távozni tudjon a széklet és vele együtt a gázok is.

Kérdés: 2012. április 17., 13:25; Megválaszolva: 2012. április 18., 13:31
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
CT kolonoszkópia lelet -további...
Hasmenés, alhasi fájdalom negatív...
Tojás alergia
CT eredmény
Gyomorhurut