Terhes lehetek?

Tisztelt Doktor Úr! Két hete már nagyon erős hányingerem, és szagundorom van.Hőhullámok, hőemelkedés, fáradékonyság, mellfeszülés. Menses előtt csináltam tesztet, amely negatív lett. A menses idejében nagyon minimális barnás folyásom volt, és most két nappal később vérzés is. Van már gyermekem, három, és a tünetekből biztos voltam a terhességben, de most megijedtem. Terhes lehetek vagy más bajom lehet? Vagy készítsek másik tesztet? Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

Érdemes a tesztet megismételni, de mivel számos hormonális ok és nem hormonális ok is állhat a háttérben, ha a teszt negatív, akkor is kivizsgálást javaslok, elsőként a háziorvosnál.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. április 13., 19:21; Megválaszolva: 2012. április 17., 11:40
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Májgyulladásom lehet?
27 éves férfi vagyok. 1 évvel ezelőtt voltam vérvételen ellenőrzés céljából, hogy minden rendben van-e. A máj értékeimen kívül nem volt...
MELYIK AZ ERŐSEBB
Kedves Doktor Úr! melyik az erősebb savcsökkentő? 2x20 emozul vagy reggel 20 emozul-este 40 quamatel. Köszönettel
PPI CSERE SEGÍTHET E
Tisztelt Doktor Úr! ha 2 x20 pantoprazol nem igazán segített, ( kb 3 hétig szedtem)akkor van rá esély, hogy 2 x20 m emozul segíteni fog? az erősebb...
Lágy széklet
Tisztelt Doktor úr! Segítségét szeretném kérni, tavaly ilyenkor, már írtam Önnek ezzel a problémával! Reggelente, nagyon lágy a székletem és...
Emésztési panaszok
Kb 8 éve laza széklettel és reflux-szal küzdök, de az emlúlt 1-2 hónapban sárgásabb színűre váltott a székletem és még lazább/ már-már...