• daganat is lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dotornő/ÚR! 37 éves, három gyermekes anyuka vagyojk./ 2.5 hónapja szültem/ 1.5 hónappal ezelőtt, felborult a székellési szokásom.napi 2x, 3x volt, az első normál, a következő lágyabb, a harmadik, inkább hasmenéses állagú. /Ez idő alatt egyszer volt nyákos a széklet./Elmentem belgyógyászhoz. Labor, uh negatív lett. Diétát javasolt. Voltam proktologusnál is, aki fizikális vizsgálattal azt mondta, minden rendben, az aranyereket sem kell kezelni. A diéta hatására minden rendeződött, de azóta is 1x volt nyákos széklet ürítés, illetve egyszer bors szem nagyságú vérfoltot láttam a fehérneműmön. Időnkét olyat érzek, mint ha vizes lenne a végbél környéke, inkább üléskor, illetve járáskor.Hasam időnként hol a jobb, hol a bal oldalon fáj, de csupán csak pár percig, néha még addig sem. A kersztcsontom is szokott fájni.6 néha arra gondolok, hogy a csontok húzodnak össze, de eddig ilyet nem éreztem/ Aggódok, hogy állhat daganatos, végbél, vagy vastagbél rák a háttérben? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a emésztőszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A tünetek egyértelműen egy funkcionális problémára utalnak, a rosszindulatú daganat miatti aggodalma alaptalan. Legyen napi 5 étkezés, probiotikus kúra. Étkezésében csökkentse az egyszerű szénhidrát arányát. Minden nap mozogjon legalább fél órát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. április 11., 09:07; Megválaszolva: 2012. április 14., 19:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: