• A gyomor kiürülése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Többször azt tapasztaltam, hogy az elfogyasztott étel több órával az étkezést követően is a gyomromban marad. Hányingerem támadt akár 10 órával is az étkezés után, és kihánytam a jóval korábban elfogyasztott étel egy részét. Könnyen emészthető táplálékkal (gyümölcs, zöldség) kapcsolatban is tapasztaltam ezt. Mit tegyek?

        Dr. Szigeti Nóra válasza a hányás témában

        Kedves Kérdező! Gyomortükrözés végzése javasolt (sz.e. kiegészítve kontrasztanyagos gyonmorürülési vizsgálattal), hogy megtudjuk, mi az oka a panaszoknak. Ha nem találnak organikus eltérést, a 3x10 mg domperidon segítheti a gyomorrürülést.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2012. március 31., 17:16; Megválaszolva: 2012. április 02., 15:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: