• Puffadás, hasfeszülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Kérdésem az lenne, hogy már egy jó ideje(hónapok óta), általában, ha liszteset, péksüteményt, tésztát...eszem, utána kb.fél óra múlva puffadok, gázosodom, feszül a gyomrom! De a tejtől is hasonló tüneteim vannak! Fél éve életmódváltást hajtottam végre, ami azt jelenti, hogy nem eszem fehér lisztet és cukrot, illetve sertéshúst. Fogytam 8 kilót, de nagyon jól érzem magam, kivétel ez a puffadás! Csináltattam teljes vérképet, pajzsot, minden jó! Mitől lehet ez mégis? Válaszukat köszönöm! László

        Dr. Boros Miklós válasza a haspuffadás témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt élelmiszerek jól ismert hatása a fokozott gázképződés a belekben, így a puffadás nem meglepő. Ezen élelmiszerek elhagyásával csak nyer. Amennyiben fogyasztja mindig kis mennyiségben tegye. Alkalmazzon probiotikus kúrát és ne keresse az okokat, az élelmiszerekben rejlik.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. március 31., 13:10; Megválaszolva: 2012. április 03., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr Úr. Azt szeretném megkérdezni, mi okozhatja hogy ma késő hajnalban felébredtem és hasi discomfort érzetem volt. Rossz közérzet ami alhasból belek környékéről áradt. Végül vissza aludtam, ám ma első székletem fele barna, míg...
        Tisztelt doktor nő! Problémám pár hónappal ezelőtt kezdődött.Hasmenése lett,ami vizes volt.több hétig is eltartott,ezért elmentem az orvoshoz.bélgyulladást mondott.itt fájt a hasam,görcsöt,de székelés után nem.aztán észrevettem a...