• Nem érzem az ízeket, vagy rossz ízű az étel

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot. Arra szeretnék választ kapni, hogy egy ideje nem úgy érzem az ízeket ahogyan kell, nem más érzek, hanem az esetek 90 százalékában rossznak érzek mindent. Ha megkívánok valamit akkor is rossz ízünek érzem. Valamint sokszor fáj a hasam. És egyre több ételt nem ehetek meg, ugyanis az másnapra biztosan megy a hasam tőle. Ezeket a tüneteket úgy 1 hónapja vettem észre. Várom válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a hasfájás témában

        Kedves Kérdező! Keresse fel a háziorvosát, aki egy fizikális vizsgálatot követően csinál egy laborvizsgálatot és továbbküldi a gasztroenterológiára vagy a neurológiára a tünetei függvényében.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2012. március 26., 10:08; Megválaszolva: 2012. március 27., 07:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.