• Labor eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot! A fiam munkaalkalmassági vizsgálatán a vérvétel labor eredménye, magas GOT 36u/l ill. magas GPT 77 u/l értéket mutatott.Tovább nem küldték, de nem vagyok teljesen nyugodt.Szeretném tudni, hogy ezek a mutatók mit jelentenek és van-e tenni valónk? Köszönettel!

        Dr. Veress Dóra válasza a máj, GOT, GPT témában

        Kedves Kérdező! A két fenti paraméter a máj működésére utal. Ezek az értékek még nem adnak okot az aggódásra, de oda kell figyelni arra, hogy kevesebb alkoholt vagy másra káros anyagot fogyasszon, illetve érdemes diétázni egy kicsit, és két-három hónap múlva megismételtetni a vizsgálatot.


        Kérdés: 2012. március 23., 12:12; Megválaszolva: 2012. március 26., 23:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.