• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webbeteg szakértők. Az alábbi kérdésem lenne önökhöz. Kb 2 hónapja panaszaim vannak, konkrétan jobb bordaív alatti"beszúrások", lepedékes nyelv(Fehér/sárga)hasi panaszok, néha étvágytalanság emiatt fogyás is volt.Több vizsgálaton is jártam már........ 2 UH-negatív/Röntgen negatív. 2 Hasi CT-negatív/Mellkas CT negatív. Kolonoszkópia(Altatásban)-negatív Markerek: AFP 1.3/ref 6.0 Ca 19-9 6.5/ref 35 Teljes vérkép jó. Decemberben gyomortükrözésem is volt ahol GERD lett megállapítva, Controloc gyógyszert szedek napi 2db-ot(40mg). Ennek ellenére is vannak ezek a tünetek. Teljesen tanácstalan vagyok most már, és nem tudom mi tévő legyek......háziorvosom idegi alapot emleget a leletek alapján. Kérem amennyiben van lehetőség legyenek szívesek válaszolni az általam feltett kérdésre, sajnos dolgozni sem tudok már ugyanis nem jó a közérzetem, és őszintén szólva kissé idegesít(most már)hogy nincs konkrét válasz a fennálló panaszaimra. Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Plósz János válasza a hasi panaszok témában

        Leírása alapján az elérhető vizsgálatok megtörténtek, negatívak. Esetleg egy epeuti scintigráfiás vizsgálat jöhet még szóba, az epeelfolyás megítélésére (HIDA). A lepedékes nyelvet és a rossz közérzetet okozhatja emésztési zavar illetve a bélflóra felborulása. Javaslom, használjon pre- és probiotikumokat, diétázzon, tartson rövid méregtelenítő kúrát és mozogjon rendszeresen.


        Kérdés: 2012. március 23., 12:06; Megválaszolva: 2012. március 28., 06:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.