• Hasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Körülbelül 2 hete kezdődött néhol enyhe néhol erősebb hasi fájdalom. Nem dohányzom 2 és fél hete..és ennek okán jóval többet eszem..hasmenésem is szokott lenni...nagyon zavaró..nem gyomortájéki... Mi okozhatja? 18 êves vagyok..csak 1 hét múlva tudok gastroenterológiai szakrendelést meglátogatni..bélhurut?..kicsit stresszesebb is vagyok..de az tényleg csak kicsi..Válaszát előre is köszönöm.. Tisztelettel: Z. Károly

        Dr. Csuth Ágnes válasza a emésztőszervi panasz témában

        Vizsgálat nélkül nem lehet megmondani az okot, szóba jön funkcionális ok például a nagy mennyiségű étel elfogyasztása miatt. Javasolt mértékletes étkezés naponta ötször, probiotikum kúra és bő folyadék, remélhetőleg ez megoldja a problémát.


        Kérdés: 2012. március 21., 21:43; Megválaszolva: 2012. március 24., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.