• Gastroscopia polypoid elágazó képletet mutat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Édesanyám januárban egy fertőző hányásos, hasmenéses betegségett kapott el. Azóta fáj a hasa. Colonoscopiát és gastroscopiát végeztek el rajta. A colonoscopiai vizsgálat kórosat nem mutatott ki. A gastroscopiai diagnózis: polypoid elágazó képlet az antrumban, ugyancsak polypid képletek a subcardialis régióban. GI S5 tu. nem zárható ki. Biopsia történt. Ez a diagnózis mit jelent?

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomortükrözés témában

        Tisztelt Kérdező! Az édesanyja gyomrában daganatot találtak. A szövettani vizsgálat eredménye mondja meg, hogy ez jó- vagy rosszindulatú elváltozás. Nagy valósínűséggel műtétre lesz szükség. A szövettani lelettel gasztroenterológiai és sebészeti konzílium szükséges.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. március 20., 14:18; Megválaszolva: 2012. március 21., 18:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?
        Amire a férfiak a leginkább kíváncsiak
        A legfontosabb kérdések és válaszok a férfiegészségről.