Hirdetés
      • Vastagbélrákom lehet, ha véres a székletem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr/NŐ! 37 éves vagyok, két hónappal ezelőtt szültem.1.5-2 hete megváltozott a székletürítésem. Napi 2x, 3xvan. Az első normál állagú.a következő, formálatlan, a harmadik majdnem hasmenéses. Vért nem láttok benne., bár a wc használat után egy gombostűfejnyi vért láttam a papíron/VAN aranyerem./Székellés után fáj a végbelem. Egyéb tünetem nincs, nem fogytam, nem vagyok fáradékony.. Múlt héten szülés után először jött meg a menstruációm, arra gondoltam, hogy a hormonok okzhatják, de már a vérzésem elmúlt a székellésem nem változott..Kérdésem, hogy milyen betegség állhat a háttérben? Rák is okozhatja? Válaszát előre is köszönöm! Nagyon félek, és aggódom:

        WEBBeteg szakértő válasza a vastagbélrák témában

        Tisztelt Kérdező! A funkcionális zavar miatt mindenképpen javaslom az egyszerű szénhidrát kerülését. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Minden széklet után vegyen ülőfürdőt és helyileg alkalmazzon aranyér elleni krémet. A daganat gyanúja a tünetek alapján nem megalapozott.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 19., 13:59; Megválaszolva: 2012. március 21., 18:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: