Hirdetés
      • Colonoscopia eredménye mit jelent?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az endoszkópos leletemmel kapcsolatban szeretném a véleményét kikérni: A coecumba vezetem az eszközt, a colon spasticusabb falát nyákos váladék fedi. A colon nyh ép, a haustratio megtartott. (iv. Dormicum, spO2 99%), és véleménye szerint mikor szükséges egy újabb vizsgálat? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a vastagbél témában

        Kedves Kérdező! Sajnos nem tudom, hogy a nyákos váladék alatt mit értett a vizsgáló orvos. Lehet, hogy nem is kóros ez az eltérés, és nem igényel kontrollt.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 19., 13:27; Megválaszolva: 2012. március 21., 14:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés