• Májfunkció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Gamma gt értékem 350.GOT, GPT rendben van.Szívműtétem volt 2008.04.09. Műszívbillentyű beültetés./ bal /.1999-ben boeck szarkoidózisom volt. Meggyógyultam, de nem tünetmentes.Légzési problémák, fulladás folyamatosan.Testsúlyom 114 kg. Étkezésem rendszertelen, bevallom. Alkohol 3-4 pohár sör egy nap alatt. Ezek tudatában gond-e a GGT érték?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a májenzim témában

        A GGT értéke magas, a szedett gyógyszereket át kell nézni, alkoholtilalom és májkímélő diéta javasolt első lépésben. Silegon szedését is kezdje el!


        Kérdés: 2012. március 07., 07:03; Megválaszolva: 2012. március 08., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: