Hirdetés
      • verzo polip

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Apukam atesett egy colonoscopiai vizsgalaton.Ket polipot eltavolitottak de egyet amelyik kozel van a vegbelhez es hetente verzik egyszer, ahoz nem tudott nyulni az orvos mert nagyon verzett akkor is...Csinaltak egy szovettani vizsgalatot mely alitolag negativ. A beavatkozaskor eloszor is es masodjara is dvd-re felvetel keszult. Apam inzulinos cukorbeteg.Kerdesem az, hogy a vasutanpotlasi gyogyszer mellett, amit az orvos fel irt, kell-e rendszeresen mas gyogyszer is. A kiirt gyogyszereket beszedte, de a verzes 8-10 naponkent jelentkezik. A gasztroenterologus doktorurat kerdezem, hogy on mit tenne, es mit nem tenne az en helyzetemben, apukammal kapcsolatosan? Ugyanakkor tortent egy endoszkopia is mely kimutatott egy daganatot a gyomorszajnal, ami egyenlore nem okoz nekunk gondot.

        Dr. Plósz János válasza a polip témában

        Ha ilyen gyakran okoz vérzést, akkor mindenképp valami végleges ellátásra kellene törekedni, akár endoscopos, akár sebészeti úton (ez főként akkor alternatíva, ha tényleg közel van a végbélnyíláshoz).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 04., 09:21; Megválaszolva: 2012. március 06., 16:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés